Διανομή φυλλαδίων Φάληρο-Χαριλάου-Ντεπώ Θεσσαλονίκης

 

( Ε’ Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης )

 

 

φυλλάδια-Φάληρο 2

φυλλάδια-Φάληρο

Η Δυναμική Promotion δραστηριοποιείται κοντά 20 χρόνια στην ‘Ε Δημοτική Κοινότητα της Πόλης  της Θεσσαλονίκης ,  μοιράζοντας διαφημιστικά έντυπα.

Από την εμπειρία μας στις περιοχές Φάληρο,Χαριλάου, και Ντεπώ Θεσσαλονίκης γνωρίζουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε στην σωστή  πραγμάτωση της όποιας έντυπης διαφημιστικής ενέργειας, μοιράζοντας φυλλάδια στους περίπου 150.500 κατοίκους που διαμένουν στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα αλλά επίσης και στους Επαγγελματίες, Επιχειρήσεις, και Φοιτητές που λειτουργούν εκεί.

Οι παρεχόμενες Υπηρεσίες από την Διαφημιστική Εταιρεία μας,  μπορούν να καλύψουν όποιες ανάγκες υπάρχουν από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις παραπάνω περιοχές με ακριβή προγραμματισμό, που γίνετε από τα έμπειρα στελέχη και το εκπαιδευμένο μόνιμο προσωπικό μας .

 

 

Γνωρίζοντας λοιπόν τόσο τα εμπορικά σημεία όπως :

πεζόδρομους,

πλατείες,

κεντρικά φανάρια,  κλπ.

 

αλλά και την οικιστική μορφή της  Ε’ Δημοτικής Κοινότητας με περιοχές  όπως:

Ανάληψη,

Σαλαμίνα,

Κηφισιά, κλπ.

επιδίδουμε  τα διαφημιστικά σας. Προσφέροντας όμως πάντα υπεύθυνα αξιόπιστες υπηρεσίες, με σκοπό την ενημέρωση και ενεργοποίηση των συμπολιτών μας  .

Στο ενδεικτικό Πελατολόγιο του παρόντος WebSite , σίγουρα θα βρείτε πελάτες μας, που γνωρίζετε και κάνουν διανομή φυλλαδίων Φάληρο-Χαριλάου-Ντεπώ Θεσσαλονίκης, ώστε να σας ενημερώσουν για τις Υπηρεσίες μας.

Με διάθεση και γνώση λοιπόν προβάλλουμε την επιχείρηση, τα αγαθά, ή της Υπηρεσίες σας,  στις  περιοχές του Ε’ Κοινοτικού Διαμερίσματος, ή  σε όποια περιοχή ή γειτονιά τους μας ζητήσετε, προσφέροντας την πιο Αξιόπιστη εντυποδιανομή στην πιο ανταγωνιστική τιμή .

Όλοι οι συνάδελφοι μας, με χαρά θα απαντήσουν στις  όποιες απορίες ή ερωτήματα σας δημιουργήθηκαν. Υπεύθυνα θα σας ενημερώσουμε με στοιχεία, για ποσότητες εντύπων που θα χρειαστούν, σε διαφημιστικά έντυπα στο Φάληρο ή Χαριλάου για την σχεδιαζόμενη από εσάς διαφημιστική ενέργεια.

Για διανομή φυλλαδίων στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα  λοιπόν, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 231 098 8131 ή στο e-mail info@dynamiki-promotion.gr .

 

Περιοχές της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας  είναι :

Ανάληψη (Παλαιές Εξοχές ή Πύργοι),

Αγία Τριάδα (Φάληρο),

Σαλαμίνα,

Κηφισιά,

Βυζάντιο,

Τροχιοδρομικών,

Νέα Ελβετία,

Αλλατίνη,

Άγιος Ελευθέριος (Ντεπώ),

Οικισμός Ουζιέλ.

 

Ζητήστε μας Προσφορά ή Επικοινωνήστε μαζί μας