Διανομή φυλλαδίων Καλαμαριά

 

 

Η Δυναμική Promotion δραστηριοποιείται κοντά 20 χρόνια στην νοτιοανατολική πλευρά του Πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης , πραγματοποιώντας διανομή φυλλαδίων στην Καλαμαριά

φυλλάδια-Καλαμαριά

φυλλάδια-Καλαμαριά

 

Παλαιότερα γνωστή και σαν   « Καλή Μεριά »

 

Από την εμπειρία μας στην περιοχή, γνωρίζουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε στην σωστή  πραγμάτωση της όποιας έντυπης διαφημιστικής ενέργειας, μοιράζοντας φυλλάδια στους περίπου 92.000 κατοίκους που διαμένουν στον Δήμο .

Οι παρεχόμενες Υπηρεσίες από την Διαφημιστική Εταιρεία μας,  μπορούν να καλύψουν όποιες ανάγκες υπάρχουν από τις τοπικές επιχειρήσεις της Καλαμαριάς με ακριβή προγραμματισμό, που γίνετε από τα έμπειρα στελέχη και το εκπαιδευμένο μόνιμο προσωπικό διανομής μας .

 

 

 

 

 

 

 

Γνωρίζοντας λοιπόν τόσο τα εμπορικά σημεία όπως :

πεζόδρομους,

πλατείες,

κεντρικά φανάρια,

αλλά και την οικιστική μορφή του Δήμου με τις περιοχές του όπως :

Φοίνικας,

Βότση,

Άγιος Ιωάννης,  

επιδίδουμε  τα διαφημιστικά σας, προσφέροντας υπεύθυνα αξιόπιστες υπηρεσίες, με σκοπό την ενημέρωση και ενεργοποίηση των συμπολιτών σας ,  γνωστοποιώντας τις προσφορές, αγαθά και υπηρεσίες σας .

 

Στο ενδεικτικό Πελατολόγιο του παρόντος WebSite , σίγουρα θα βρείτε πελάτες μας, που γνωρίζετε και δραστηριοποιούνται στην περιοχή ή τις γειτνιάζουσες περιοχές όπως Πυλαία, Θεσσαλονίκη,  Περαία.

Με διάθεση και γνώση λοιπόν προβάλλουμε την επιχείρηση, τα αγαθά, ή της Υπηρεσίες σας, σε όλη την Καλαμαριά ή  σε όποια περιοχή ή γειτονιά της μας ζητήσετε, προσφέροντας την πιο Αξιόπιστη εντυποδιανομή στην πιο ανταγωνιστική τιμή .

Όλοι οι συνάδελφοι μας, με χαρά θα απαντήσουν στις  όποιες απορίες ή ερωτήματα σας δημιουργήθηκαν και βέβαια θα σας ενημερώσουν με στοιχεία για ποσότητες εντύπων που θα χρειαστούν για την σχεδιαζόμενη διαφημιστική ενέργεια.

Για διανομή φυλλαδίων στην Καλαμαριά λοιπόν, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 231 098 8131 ή στο e-mail info@dynamiki-promotion.gr .

 

Περιοχές της Καλαμαριάς είναι :

Νέα Κρήνη,

Καραμπουρνάκι,

Νέα Αρετσού,

Άγιος Ιωάννης,

Βυζάντιο,

Άγιος Παντελεήμων,

Βότση,

Φοίνικας,

Κατιρλί,

Κηφισιά,

Κουρί,

Δέρκων,

Μίκρα

Ζητήστε μας Προσφορά ή Επικοινωνήστε μαζί μας