Γιατί με Εμάς - Δυναμική Promotion Αξιόπιστη Διανομή Φυλλαδίων

Εξασφαλισμένη διανομή φυλλαδίων,

γιατί ξέρουμε τον δρόμο :  


Επαγγελματικά Μέσα:

26 Ιδιόκτητα Επαγγελματικά Οχήματα, Αποθηκευτικοί χώροι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με Κλαρκ εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη διανομή οποιονδήποτε απαιτήσεων.

Μεθοδολογία:

Η Μεθοδολογία διανομής φυλλαδίων που ακολουθούμε, μας διευκολύνει στους Ελέγχους και μας διατηρεί στις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες .

Προσωπικό - Συνεργάτες :

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διαδικασία της διανομής έχουν συμμετάσχει σε εξειδικευμένα σεμινάρια και έχουν πολύπλευρη εμπειρία στην διανομή εντύπων και αγαθών.

Υλοποίηση Διανομών

Η Δυναμική Promotion έχει εξειδικευμένα συνεργεία για διανομή Πόρτα Πόρτα (Door to Door) , διαφορετικά συνεργεία για διανομή σε Γραμματοκιβώτια ( Box to Box)  και βέβαια συγκεκριμένα άτομα για διανομή σε Σταθερά σημεία  και Event  

Όλοι οι εμπλεκόμενοι γνωρίζουν απόλυτα τις περιοχές την μεθοδολογία, τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες του κάθε τρόπου διανομής .

One man Shop / Ευελιξία:

Οι πελάτες μας επικοινωνούν με τον Operator Manager που έχει την πλήρη και Συνολική εικόνα της Διαφημιστικής ενέργειας ανεξάρτητα από Όγκους και Γεωγραφικές περιοχές, ακολουθώντας το Briefing του πελάτη.

Υλοποίηση Πανελλαδικών Διανομών

Με το Επιλεγμένο Δίκτυο Συνεργατών, της Δυναμικής Promotion πραγματοποιούμε ταυτόχρονες διανομές διαφημιστικών εντύπων σε όλη την επικράτεια .

Η ενιαία μεθοδολογία που ακολουθούμε Πανελλαδικά.μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε διανομές εντύπων μεγάλων όγκων σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και με απόλυτο Έλεγχο

 

Καλέστε μας τώρα και ενημερωθείτε για τις νέες μας προσφορές !


από Σταθερό ( χωρίς χρέωση )

801-11-98813


από Κινητό

697 590 3866