Διανομή φυλλαδίων Τούμπα

 

( Δ’ Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης )

 

 

 

φυλλάδια-Τούμπα

φυλλάδια-Τούμπα

Η Δυναμική Promotion δραστηριοποιείται κοντά 20 χρόνια στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης ,όπου είναι και η έδρα της Εταιρίας,  μοιράζοντας διαφημιστικά έντυπα.

Από την εμπειρία μας στην περιοχή, γνωρίζουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε στην σωστή  πραγμάτωση της όποιας έντυπης διαφημιστικής ενέργειας, μοιράζοντας φυλλάδια στους περίπου 93.000 κατοίκους που διαμένουν στην Δ’ Δημοτική Κοινότητα αλλά επίσης και στους Επαγγελματίες, και τις Επιχειρήσεις .

Οι παρεχόμενες Υπηρεσίες από την Διαφημιστική Εταιρεία μας,  μπορούν να καλύψουν όποιες ανάγκες υπάρχουν από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιοχή  με ακριβή προγραμματισμό, που γίνετε από τα έμπειρα στελέχη και το εκπαιδευμένο μόνιμο προσωπικό μας .

 

 

 

Γνωρίζοντας λοιπόν τόσο τα εμπορικά σημεία όπως :

πεζόδρομους,

πλατείες,

κεντρικά φανάρια,  κλπ.

 

αλλά και την οικιστική μορφή του  Δ” Δημοτικής Κοινότητας με τις περιοχές  όπως:

Άνω Τούμπα,

Κάτω Τούμπα,

Μαλακοπή, κλπ.

επιδίδουμε  τα διαφημιστικά σας. Προσφέροντας όμως πάντα υπεύθυνα αξιόπιστες υπηρεσίες, με σκοπό την ενημέρωση και ενεργοποίηση των συμπολιτών μας  .

 

Στο ενδεικτικό Πελατολόγιο του παρόντος WebSite , σίγουρα θα βρείτε πελάτες μας, που γνωρίζετε και δραστηριοποιούνται στις περιοχές της Τούμπας .

Με διάθεση και γνώση λοιπόν προβάλλουμε την επιχείρηση, τα αγαθά, ή της Υπηρεσίες σας, σε όλη την  Πόλη ή  σε όποια περιοχή ή γειτονιά της μας ζητήσετε, προσφέροντας την πιο Αξιόπιστη εντυποδιανομή στην πιο ανταγωνιστική τιμή .

Όλοι οι συνάδελφοι μας, με χαρά θα απαντήσουν στις  όποιες απορίες ή ερωτήματα σας δημιουργήθηκαν. Υπεύθυνα θα σας ενημερώσουμε με στοιχεία, για ποσότητες εντύπων που θα χρειαστούν, για την σχεδιαζόμενη από εσάς διαφημιστική ενέργεια.

Για διανομή φυλλαδίων στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης ( Δ’ Δημοτική Κοινότητα )  λοιπόν, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 231 098 8131 ή στο e-mail info@dynamiki-promotion.gr .

 

Περιοχές της Α’ Δημοτικής Κοινότητας  είναι :

Άνω Τούμπα,

Κάτω Τούμπα,

Άγιος Φανούριος,

Δόξα,

Κρυονέρι,

 Μαλακοπή.

Ζητήστε μας Προσφορά ή Επικοινωνήστε μαζί μας