Διανομή φυλλαδίων Τριανδρία Θεσσαλονίκης

 

 

φυλλάδια-Τριανδρία

φυλλάδια-Τριανδρία

Η Δυναμική Promotion δραστηριοποιείται κοντά 20 χρόνια στην Τριανδρία  της Θεσσαλονίκης ,  μοιράζοντας διαφημιστικά έντυπα.

Από την εμπειρία μας στην περιοχή, γνωρίζουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε στην σωστή  πραγμάτωση της όποιας έντυπης διαφημιστικής ενέργειας, μοιράζοντας φυλλάδια στους περίπου 11.500 κατοίκους που διαμένουν στην Δημοτική Ενότητα αλλά επίσης και στους Επαγγελματίες, Επιχειρήσεις, και Φοιτητές.

Οι παρεχόμενες Υπηρεσίες από την Διαφημιστική Εταιρεία μας,  μπορούν να καλύψουν όποιες ανάγκες υπάρχουν από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Τριανδρία με ακριβή προγραμματισμό, που γίνετε από τα έμπειρα στελέχη και το εκπαιδευμένο μόνιμο προσωπικό μας .

 

 

Γνωρίζοντας λοιπόν τόσο τα εμπορικά σημεία όπως :

πεζόδρομους,

πλατείες,

κεντρικά φανάρια,  κλπ.

αλλά και την οικιστική μορφή της Τριανδρίας με τις περιοχές της όπως:

Αγίου Σπυρίδωνα,

Νησάκι

επιδίδουμε  τα διαφημιστικά σας. Προσφέροντας όμως πάντα υπεύθυνα αξιόπιστες υπηρεσίες, με σκοπό την ενημέρωση και ενεργοποίηση των συμπολιτών μας  .

Στο ενδεικτικό Πελατολόγιο του παρόντος WebSite , σίγουρα θα βρείτε πελάτες μας, που γνωρίζετε και δραστηριοποιούνται στην περιοχή ή στην Τούμπα. 

Με διάθεση και γνώση λοιπόν προβάλλουμε την επιχείρηση, τα αγαθά, ή της Υπηρεσίες σας, σε όλη την περιοχή ή γειτονιά της μας ζητήσετε, προσφέροντας την πιο Αξιόπιστη εντυποδιανομή στην πιο ανταγωνιστική τιμή .

Όλοι οι συνάδελφοι μας, με χαρά θα απαντήσουν στις  όποιες απορίες ή ερωτήματα σας δημιουργήθηκαν. Υπεύθυνα θα σας ενημερώσουμε με στοιχεία, για ποσότητες εντύπων που θα χρειαστούν, για την σχεδιαζόμενη από εσάς διαφημιστική ενέργεια.

Για διανομή φυλλαδίων στην Δημοτική Ενότητα της Τριανδρίας  λοιπόν, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 231 098 8131 ή στο e-mail info@dynamiki-promotion.gr .

 

Ζητήστε μας Προσφορά ή Επικοινωνήστε μαζί μας