Διανομή καταλόγου Χρυσού Οδηγού στην Ρόδο με Δυναμική Promotion φυσικά !!
26/05/2017
Δυναμική Promotion Μην χάσετε την Συναυλία στην Σάμο 4-6-17
03/06/2017

Συνδιοργάνωση της Δυναμικής Pr. σε Φιλανθρωπική Συναυλία – Πρόταση για το τριήμερο Αγ. Πνεύματος  

 

Αγαπητοί φίλοι,

Η ταχύτητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι εντυπωσιακή ,και η εναλλαγή των εκάστοτε αναρτήσεων – ειδήσεων κάνει αυτές τις ίδιες αναλώσιμες, αφού δεν υπάρχει ενιαία θεματολογία και το γέλιο ,η γνώμη ,το γεγονός , η χαρά η λύπη μπερδεύονται, χωρίς να μας αφήνουν τον χρόνο να συνειδητοποιήσουμε ότι πολλές από αυτές καθορίζουν ανθρώπινες ζωές.

Μία από αυτές είναι και η ιστορία της Αναστασίας Τριαντάφυλλου που από ιατρική παράλειψη της χορηγήθηκαν λάθος οιστρογόνα με αποτέλεσμα να μείνει σε αναπηρικό καροτσάκι τα τελευταία δέκα χρόνια .

Επειδή πέρα από την όποια αγανάκτηση υπάρχει και η κοινωνική αλληλεγγύη, συνδιοργανώνουμε μαζί με τον υπέροχο συνεργάτη μας Δυναμική Promotion Σάμου κ. Α. Φουντουλάκο και άλλους φορείς **,  συναυλία στο Κοκκάρι της Σάμου στις 4 Ιουνίου  με τοπικούς καλλιτέχνες και σκοπό την υποστήριξη της Αναστασίας.

Μιας και  πλησιάζει τριήμερο και όλο και κάποιος μπορεί να βρεθεί στο πανέμορφο νησί με τους υπέροχους ανθρώπους, καλό θα ήταν να διασκεδάσει  μαζί τους και να συμμετάσχει στην κοινωνική αυτή εκδήλωση αλληλεγγύης.

** Φορείς που συμμετέχουν : Α.Ψ.Ε.Σ.Κ  Αρίσταρχος, Δήμος Σάμου ΔΚ Κοκκαρίου, Π.Σ. Η Πηγή της Μάννας, Εθελοντική Ομάδα S.O.S Κοκκαρίου, Σ.Γ.& Κ. Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κοκκαρίου, Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κοκκαρίου