Διανομή εντύπου με την Δυναμική Pr. του Ι.Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ με Προνομιακά Δίδακτρα έως 15-7-17
15/06/2017
Εγκαίνια Γερμανός στην Λήμνο. Η Δυναμική Promotion ήταν εκεί.
05/07/2017
Εμφάνιση όλων

Η Δυναμική Promotion στο Meetup της INNOVAThess

Με μεγάλη χαρά, αλλά και περιέργεια ομολογουμένως, συμμετείχαμε σαν Δυναμική Promotion στο 3ο Μeetup της INNOVAThess στο Biscoto coffee της Θεσσαλονίκης.

Η Αξιολόγηση της εμπειρίας  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ  και πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές κκ Χάρη Δημητρακόπουλο και Γιώργο Χατζηνικολάου

Καταρχήν δεν παρευρισκόταν στην εκδήλωση κανένας αιρετός ή μη από οποιοδήποτε φορέα, παρά μόνο, επαγγελματίες με όρεξη και διάθεση για δουλειά και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών

Ο μέσος όρος ηλικίας τον συμμετεχόντων δεν ξεπερνούσε τα 35 χρόνια ( χωρίς εμένα φυσικά ) και δεν υπήρχε σε κανέναν το σύνηθες χαρακτηριστικό του ” wonna be ” με τις γνωστές υπέρ διαχυτικότητες .

Τα πηγαδάκια, που σε αυτές τις περιπτώσεις σχηματίζονται, ήταν ανοικτά και προσκαλούσαν σε συμμετοχή όποιον κοντοστεκόταν εγκρατής .

Η πλειονότητα ήταν άτομα με γνώσεις στις  νέες τεχνολογίες και της επικοινωνίας,  με ιδέες που ξεχείλιζαν , εφαρμόζονται ή σίγουρα θα εφαρμοστούν.

Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε ο Κώστας 23 ετών ! με γραφείο στην Τσιμισκή , απόφοιτος του ΠΑΜΑΚ ( τμ. προγραμματισμού ),  που νομίζω ότι αντιπροσωπεύει το πνεύμα όσων συμμετείχαν, και που μου εκμυστηρεύτηκε ότι, δεν θέλει να φύγει στο εξωτερικό , δεν θέλει να σερβίρει καφέδες , αλλά ” γουστάρει ” αυτό που σπούδασε και δίνει την μάχη του.

Εάν διερωτάστε τώρα που κολάι  η διανομή εντύπων Δυναμική Promotion θα πρέπει να σας πω κάτι που γνωρίζουν όλοι οι πελάτες μας   δηλ  ” εμείς…. με το έντυπο, σας βρίσκουμε πελάτες ” και βέβαια δεν ξεχνάμε Didital Advertising  Χρυσός Οδηγός Francise Κεντρικής Μακεδονίας !

Σε αναμονή λοιπόν για το 4ο Meetup και την βεβαιότητα  ότι δεν θα αργήσει.