Διανομή φυλλαδίων Συκιές

 

 

Η Δυναμική Promotion δραστηριοποιείται κοντά 20 χρόνια στην Βορειοανατολική πλευρά του Πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης , πραγματοποιώντας διανομή φυλλαδίων στις Συκιές.

Διανομή-φυλλαδίων-Νεάπολη--Συκιές 294

Διανομή-φυλλαδίων-Νεάπολη–Συκιές

 

Μέχρι το 2011 ανεξάρτητος Δήμος, και τώρα μέρος του Δήμου Νεάπολης-Συκεών. 

 

Από την εμπειρία μας στην περιοχή, γνωρίζουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε στην σωστή  πραγμάτωση της όποιας έντυπης διαφημιστικής ενέργειας, μοιράζοντας φυλλάδια στους περίπου 38.000 κατοίκους που διαμένουν στον Δήμο .

Οι παρεχόμενες Υπηρεσίες από την Διαφημιστική Εταιρεία μας,  μπορούν να καλύψουν όποιες ανάγκες υπάρχουν από τις τοπικές επιχειρήσεις των Συκεών με ακριβή προγραμματισμό, που γίνετε από τα έμπειρα στελέχη και το εκπαιδευμένο μόνιμο προσωπικό διανομής μας .

 

 

 

Γνωρίζοντας λοιπόν τόσο τα εμπορικά σημεία όπως :

πεζόδρομους,

πλατείες,

κεντρικά φανάρια,  κλπ.

αλλά και την οικιστική μορφή της Πόλης με τις περιοχές της όπως:

Επταπύργιο,

Καλλιθέα,

Νέα Βάρνα, κλπ.

επιδίδουμε  τα διαφημιστικά σας. Προσφέροντας όμως πάντα υπεύθυνα αξιόπιστες υπηρεσίες, με σκοπό την ενημέρωση και ενεργοποίηση των συμπολιτών σας  .

Στο ενδεικτικό Πελατολόγιο του παρόντος WebSite , σίγουρα θα βρείτε πελάτες μας, που γνωρίζετε και δραστηριοποιούνται στην περιοχή ή τις γειτνιάζουσες περιοχές όπως Νεάπολη,Θεσσαλονίκη,Πολίχνη .

Με διάθεση και γνώση λοιπόν προβάλλουμε την επιχείρηση, τα αγαθά, ή της Υπηρεσίες σας, σε όλες τις Συκιές ή  σε όποια περιοχή ή γειτονιά της μας ζητήσετε, προσφέροντας την πιο Αξιόπιστη εντυποδιανομή στην πιο ανταγωνιστική τιμή .

Όλοι οι συνάδελφοι μας, με χαρά θα απαντήσουν στις  όποιες απορίες ή ερωτήματα σας δημιουργήθηκαν. Υπεύθυνα θα σας ενημερώσουμε με στοιχεία, για ποσότητες εντύπων που θα χρειαστούν, για την σχεδιαζόμενη διαφημιστική ενέργεια.

Για διανομή φυλλαδίων στις Συκιές λοιπόν, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 231 098 8131 ή στο e-mail info@dynamiki-promotion.gr .

 

Περιοχές στις Συκιές είναι :

Επταπύργιο,

Ροδοχώρι,

Αρμενοχώρι,

Άγιος Χαράλαμπος,

Ρήγας Φεραίος,

Άλσος,

Καλλιθέα,

Άγιος Βασίλειος,

Παράσχος

Ζητήστε μας Προσφορά ή Επικοινωνήστε μαζί μας