ΑΠΕ-ΜΠΕ 104,9 ραδιοφωνική συνέντευξη Δυναμικής Pr.-Εκλογές 2019
31/05/2019
logo-videnov
Διανομή φυλλαδίου Videnov Οκτώβριος 2019
01/10/2019

Διανομή φυλλαδίων Βουλευτικές Εκλογές 2019

Διανομή φυλλαδίων εκλογές 2019

 

Κατ'αρχάς, θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους όσους συμμετείχαν στις εκλογές του Μαΐου, επιτυχόντες και μη, για την διάθεση προσφοράς στα κοινά, με την ανάπτυξη προγραμμάτων, ιδεών, οραμάτων και λύσεων, που βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσις όλων μας.

Επιπλέον, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στην προσπάθεια τους αυτή, εμπιστεύθηκαν την Δυναμική Promotion σε Αθήνα,Θεσσαλονίκη, και λοιπές περιοχές της Ελλάδος, επιτρέποντας μας,  να συμμετάσχουμε στον σχεδιασμό της προβολής των θέσεων και της προσωπικότητας τους, μέσω διανομής φυλλαδίων και λοιπών έντυπων μέσων.

 

Για τους υποψηφίους που θα συμμετάσχουν στις κρίσιμες Βουλευτικές εκλογές 2019 μερικές χρήσιμες πληροφορίες :

Τα social media όπως Facebook, Twitter, Linkedin κλπ είναι  εργαλεία προβολής που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε υποστηρικτικά στις παραπάνω μορφές προσέγγισης των ψηφοφόρων. Μην ξεχνάτε ότι προσεγγίζονται όσοι χρησιμοποιούν Facebook,Twitter,κλπ δηλαδή υποσύνολο του συνόλου και η όποια στοχευμένη προβολή θα είναι υποσύνολο του υποσυνόλου.

 

Όπως και τα social media έτσι και τα έντυπα θα πρέπει να συνοδεύουν υποστηρικτικά τις εμφανίσεις σας και θα αποτελούν σίγουρα πηγή ανάπτυξης συζητήσεων .

Η διαφορά των δύο μέσων είναι ότι με την διανομή εντύπων προσεγγίζετε συνολικά τα νοικοκυριά των ψηφοφόρων μιας  γεωγραφικής περιοχής  χωρίς εξαιρέσεις, παραλήπτες του εντύπου δεν είναι ένα άτομο αλλά συνήθως μία οικογένεια, τα έντυπα μηνύματα αφομοιώνονται από τους παραλήπτες πολύ πιο εύκολα όπως έχουν αποδείξει διάφορες έρευνες.

 

Φροντίστε σίγουρα να αναφέρονται,  ιδέες και προτάσεις υπό μορφή σλόγκαν 3 έως 5 άντε 7 στοχευμένα στους εν δυνάμει ψηφοφόρους σας, ένα σύντομο βιογραφικό - ακαδημαϊκοί τίτλοι εφόσον υπάρχουν - εργασία, οι social media ιστοσελίδες σας, φωτογραφίες, λογότυπα κλπ.

Ελάτε άμεσα σε επαφή με τυπογράφο και γραφίστα αφού η προεκλογική περίοδος είναι πολύ σύντομη και όλοι θα είναι μπλοκαρισμένοι από πολύ δουλειά.

Το ιδανικό μέγεθος εντύπου είναι σε διαστάσεις περίπου  Α4 και καλό θα ήταν να ζητήσετε από τον γραφίστα σας, το λογότυπο του κόμματος καθώς  και η φωτογραφεία σας, να είναι σε τέτοια θέση, ώστε μπαίνοντας το έντυπο στο γραμματοκιβώτιο να είναι εμφανή και τα δύο.

Προτιμήστε την διανομή σε γραμματοκιβώτια και όχι σε εισόδους διαμερισμάτων μιας και η δεύτερη  είναι πιο χρονοβόρα και ακριβότερη, επίσης τα γραμματοκιβώτια ελέγχονται  πιο εύκολα από εσάς ή τους συνεργάτες σας. Εξαιρετικά παραδείγματα αντίστοιχων διανομών αποτελούν οι διανομές που πραγματοποιούν όλες οι εθνικές και πολυεθνικές αλυσίδες καταστημάτων λιανεμπορίου και όχι τυχαία.

Επιλέξτε το χρονικό διάστημα που θέλετε να πραγματοποιηθεί η διανομή στους ψηφοφόρους της περιφέρειας σας ώστε να υποστηρίξει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις σας είτε στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, είτε σε συνδυασμό με προγραμματισμένη εκδήλωση σας.

Μην στηρίζεστε σε εθελοντές για την πραγματοποίηση της διανομής των εντύπων στα νοικοκυριά των ψηφοφόρων σας,  αλλά διαλέξτε επαγγελματία, αφού πρώτα ενημερωθείτε για τα μέσα που διαθέτει,το πελατολόγιο του, τον αριθμό των διανομέων που θα χρειαστούν ώστε να πραγματοποιηθεί η ενέργεια προβολής σας, τις συγκεκριμένες ημέρες, με την συγκεκριμένη μέθοδο ή εναλλακτικά πάρτε μας τηλέφωνο τηλ. 8011198813 ώστε εάν δεν βρίσκεστε σε Θεσσαλονίκη και  Αθήνα ,  να σας προτείνουμε τον καλύτερο επαγγελματία της περιοχής σας .