Διανομή φυλλαδίων Άγιος Παύλος
16/11/2018
Διανομή φυλλαδίων Συκιές
16/11/2018
Εμφάνιση όλων

Διανομή φυλλαδίων Ρετζίκι-Πεύκα

Διανομή φυλλαδίων Ρετζίκι-Πεύκα

Η Δυναμική Promotion δραστηριοποιείται κοντά 20 χρόνια στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποιώντας διανομή φυλλαδίων και στο Ρετζίκι και με την νέα Ονομασία Πεύκα.

Φυλλάδια-Ρετζίκι

Φυλλάδια-Ρετζίκι

Σήμερα είναι μέρος του Δήμου Νεάπολης-Συκεών. 

Από την εμπειρία μας στην περιοχή, γνωρίζουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε στην σωστή  πραγμάτωση της όποιας έντυπης διαφημιστικής ενέργειας, μοιράζοντας φυλλάδια στους περίπου 13.500 κατοίκους που διαμένουν στην Περιοχή.

Οι παρεχόμενες Υπηρεσίες από την Διαφημιστική Εταιρεία μας,  μπορούν να καλύψουν όποιες ανάγκες υπάρχουν από τις τοπικές επιχειρήσεις του Ρετζικίου με ακριβή προγραμματισμό, που γίνετε από τα έμπειρα στελέχη και το εκπαιδευμένο μόνιμο προσωπικό διανομής μας .

Γνωρίζοντας λοιπόν τόσο τα εμπορικά σημεία όπως :

πεζόδρομους,

πλατείες,

κεντρικά φανάρια,  κλπ.

επιδίδουμε  τα διαφημιστικά σας. Προσφέροντας όμως πάντα υπεύθυνα αξιόπιστες υπηρεσίες, με σκοπό την ενημέρωση και ενεργοποίηση των συμπολιτών σας  .

Στο ενδεικτικό Πελατολόγιο του παρόντος WebSite , σίγουρα θα βρείτε πελάτες μας, που γνωρίζετε και δραστηριοποιούνται στην περιοχή ή τις γειτνιάζουσες περιοχές όπως Νεάπολη και Συκιές.

Με διάθεση και γνώση λοιπόν προβάλλουμε την επιχείρηση, τα αγαθά, ή της Υπηρεσίες σας, σε όλο το Ρετζίκι-Πεύκα ή  σε όποια περιοχή ή γειτονιά του μας ζητήσετε, προσφέροντας την πιο Αξιόπιστη εντυποδιανομή στην πιο ανταγωνιστική τιμή .

Όλοι οι συνάδελφοι μας, με χαρά θα απαντήσουν στις  όποιες απορίες ή ερωτήματα σας δημιουργήθηκαν. Υπεύθυνα θα σας ενημερώσουμε με στοιχεία, για ποσότητες εντύπων που θα χρειαστούν, για την σχεδιαζόμενη διαφημιστική ενέργεια.

Για διανομή φυλλαδίων στο Ρετζίκι λοιπόν, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 231 098 8131 ή στο e-mail info@dynamiki-promotion.gr .

 

Ζητήστε μας Προσφορά ή Επικοινωνήστε μαζί μας