Διανομή φυλλαδίων Σταυρούπολη
16/11/2018
Διανομή φυλλαδίων Κορδελιό
16/11/2018
Εμφάνιση όλων

Διανομή φυλλαδίων Πολίχνη

Διανομή φυλλαδίων Πολίχνη

Η Δυναμική Promotion δραστηριοποιείται κοντά 20 χρόνια στην Βόρεια πλευρά του Πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης , πραγματοποιώντας διανομή φυλλαδίων στην Πολίχνη.

φυλλάδια-Πολίχνη 2

φυλλάδια-Πολίχνη 2

Μέχρι το 2011 ανεξάρτητος Δήμος, και τώρα μέρος του Δήμου Παύλου Μελά. 

Από την εμπειρία μας στην περιοχή, γνωρίζουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε στην σωστή  πραγμάτωση της όποιας έντυπης διαφημιστικής ενέργειας, μοιράζοντας φυλλάδια στους περίπου 39.500 κατοίκους που διαμένουν στον Δήμο .

Οι παρεχόμενες Υπηρεσίες από την Διαφημιστική Εταιρεία μας,  μπορούν να καλύψουν όποιες ανάγκες υπάρχουν από τις τοπικές επιχειρήσεις της Πολίχνης με ακριβή προγραμματισμό, που γίνετε από τα έμπειρα στελέχη και το εκπαιδευμένο μόνιμο προσωπικό διανομής μας .

Γνωρίζοντας λοιπόν τόσο τα εμπορικά σημεία όπως :

πεζόδρομους,

πλατείες,

κεντρικά φανάρια,  κλπ.

αλλά και την οικιστική μορφή του Δήμου με τις περιοχές του όπως:

Μετέωρα,

Νερόμυλοι,

Κρύα Βρύση, κλπ.

επιδίδουμε  τα διαφημιστικά σας. Προσφέροντας όμως πάντα υπεύθυνα αξιόπιστες υπηρεσίες, με σκοπό την ενημέρωση και ενεργοποίηση των συμπολιτών σας  .

Στο ενδεικτικό Πελατολόγιο του παρόντος WebSite , σίγουρα θα βρείτε πελάτες μας, που γνωρίζετε και δραστηριοποιούνται στην περιοχή ή τις γειτνιάζουσες περιοχές όπως Νεάπολη, Συκιές, Σταυρούπολη .

Με διάθεση και γνώση λοιπόν προβάλλουμε την επιχείρηση, τα αγαθά, ή της Υπηρεσίες σας, σε όλη την Πολίχνη ή  σε όποια περιοχή ή γειτονιά του μας ζητήσετε, προσφέροντας την πιο Αξιόπιστη εντυποδιανομή στην πιο ανταγωνιστική τιμή .

Όλοι οι συνάδελφοι μας, με χαρά θα απαντήσουν στις  όποιες απορίες ή ερωτήματα σας δημιουργήθηκαν. Υπεύθυνα θα σας ενημερώσουμε με στοιχεία, για ποσότητες εντύπων που θα χρειαστούν, για την σχεδιαζόμενη διαφημιστική ενέργεια.

Για διανομή φυλλαδίων στην Πολίχνη λοιπόν, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 231 098 8131 ή στο e-mail info@dynamiki-promotion.gr .

 

Περιοχές της Πολίχνης είναι :

Μετέωρα,

Νερόμυλοι,( Βυζαντινοί Νερόμυλοι στο Μυλοτόπι),

Άνω Πολίχνη,

Τούμπα Πολίχνης,

Άγιος Ιωάννης,

Άγιος Παντελεήμονας,

Άγιος Ραφαήλ,

Καρατάσου,

Ζητήστε μας Προσφορά ή Επικοινωνήστε μαζί μας