Διανομή φυλλαδίων Β’ Κ. Διαμέρισμα Θεσσαλονίκης

 

 

φυλλάδια-Β-Θεσσαλονίκης

φυλλάδια-Β-Θεσσαλονίκης

Η Δυναμική Promotion δραστηριοποιείται κοντά 20 χρόνια Β’ Κοινοτικό Διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης ,  μοιράζοντας διαφημιστικά έντυπα.

Από την εμπειρία μας στις περιοχές του Β’ Κ. Διαμέρισμα , γνωρίζουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε στην σωστή  πραγμάτωση της όποιας έντυπης διαφημιστικής ενέργειας, μοιράζοντας φυλλάδια στους περίπου 36.000 κατοίκους που διαμένουν στην Δημοτική Κοινότητα αλλά επίσης και στους Επαγγελματίες, Επιχειρήσεις, και Φοιτητές.

Οι παρεχόμενες Υπηρεσίες από την Διαφημιστική Εταιρεία μας,  μπορούν να καλύψουν όποιες ανάγκες υπάρχουν από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Β’ Διαμέρισμα  με ακριβή προγραμματισμό, που γίνετε από τα έμπειρα στελέχη και το εκπαιδευμένο μόνιμο προσωπικό μας .

 

 

Γνωρίζοντας λοιπόν τόσο τα εμπορικά σημεία όπως :

πεζόδρομους,

πλατείες,

κεντρικά φανάρια,  κλπ.

αλλά και την οικιστική μορφή της  Β’ Δημοτικής Κοινότητας με τις περιοχές  όπως:

Παναγία Φανερωμένη,

 Ξηροκρήνη,

Μπεχτσινάρι, κλπ.

επιδίδουμε  τα διαφημιστικά σας. Προσφέροντας όμως πάντα υπεύθυνα αξιόπιστες υπηρεσίες, με σκοπό την ενημέρωση και ενεργοποίηση των συμπολιτών μας  .

 

Στο ενδεικτικό Πελατολόγιο του παρόντος WebSite , σίγουρα θα βρείτε πελάτες μας, που γνωρίζετε και δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Β’ Κ. Διαμερίσματος.

Με διάθεση και γνώση λοιπόν προβάλλουμε την επιχείρηση, τα αγαθά, ή της Υπηρεσίες σας, σε όλες τις Γειτονιές της Πόλης ή  σε όποια περιοχή της μας ζητήσετε, προσφέροντας την πιο Αξιόπιστη εντυποδιανομή στην πιο ανταγωνιστική τιμή .

Όλοι οι συνάδελφοι μας, με χαρά θα απαντήσουν στις  όποιες απορίες ή ερωτήματα σας δημιουργήθηκαν. Υπεύθυνα θα σας ενημερώσουμε με στοιχεία, για ποσότητες εντύπων που θα χρειαστούν, για την σχεδιαζόμενη από εσάς διαφημιστική ενέργεια.

Για διανομή φυλλαδίων στις παρακάτω περιοχές της Θεσσαλονίκης ( Β’ Δημοτική Κοινότητα )  λοιπόν, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 231 098 8131 ή στο e-mail info@dynamiki-promotion.gr .

 

Περιοχές της Β’ Δημοτικής Κοινότητας  είναι :

Βαρδάρης,

Παναγία Φανερωμένη,

 Ξηροκρήνη,

 Σιδηροδρομικός Σταθμός,

Ξυλάδικα,

Παλαιός Σταθμός,

 Σφαγεία-Ιχθυόσκαλα,

 Μπεχτσινάρι,

 Λαχανόκηποι.

Ζητήστε μας Προσφορά ή Επικοινωνήστε μαζί μας