Διανομή φυλλαδίων Σταυρούπολη

Η Δυναμική Promotion δραστηριοποιείται κοντά 20 χρόνια στο Πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης , πραγματοποιώντας διανομή φυλλαδίων στην Σταυρούπολη.

Φυλλάδια-Σταυρούπολη

Φυλλάδια-Σταυρούπολη

 

Μέχρι το 2011 ανεξάρτητος Δήμος, και τώρα έδρα του Δήμου Παύλου Μελά. 

 

 

Από την εμπειρία μας στην περιοχή, γνωρίζουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε στην σωστή  πραγμάτωση της όποιας έντυπης διαφημιστικής ενέργειας, μοιράζοντας φυλλάδια στους περίπου 46.000 κατοίκους που διαμένουν στον Δήμο .

Οι παρεχόμενες Υπηρεσίες από την Διαφημιστική Εταιρεία μας,  μπορούν να καλύψουν όποιες ανάγκες υπάρχουν από τις τοπικές επιχειρήσεις της Σταυρούπολης με ακριβή προγραμματισμό, που γίνετε από τα έμπειρα στελέχη και το εκπαιδευμένο μόνιμο προσωπικό διανομής μας .

 

 

 

 

Γνωρίζοντας λοιπόν τόσο τα εμπορικά σημεία όπως :

πεζόδρομους,

πλατείες,

κεντρικά φανάρια,  κλπ.

αλλά και την οικιστική μορφή του Δήμου με τις περιοχές του όπως:

Τερψιθέα,

Άνω Ηλιούπολη,

Νικόπολη, κλπ.

επιδίδουμε  τα διαφημιστικά σας. Προσφέροντας όμως πάντα υπεύθυνα αξιόπιστες υπηρεσίες, με σκοπό την ενημέρωση και ενεργοποίηση των συμπολιτών σας  .

 

Στο ενδεικτικό Πελατολόγιο του παρόντος WebSite , σίγουρα θα βρείτε πελάτες μας, που γνωρίζετε και δραστηριοποιούνται στην περιοχή ή τις γειτνιάζουσες περιοχές όπως Πολίχνη, Εύοσμο, Ευκαρπία .

Με διάθεση και γνώση λοιπόν προβάλλουμε την επιχείρηση, τα αγαθά, ή της Υπηρεσίες σας, σε όλη την Σταυρούπολη ή  σε όποια περιοχή ή γειτονιά της μας ζητήσετε, προσφέροντας την πιο Αξιόπιστη εντυποδιανομή στην πιο ανταγωνιστική τιμή .

Όλοι οι συνάδελφοι μας, με χαρά θα απαντήσουν στις  όποιες απορίες ή ερωτήματα σας δημιουργήθηκαν. Υπεύθυνα θα σας ενημερώσουμε με στοιχεία, για ποσότητες εντύπων που θα χρειαστούν, για την σχεδιαζόμενη διαφημιστική ενέργεια.

Για διανομή φυλλαδίων στην Σταυρούπολη λοιπόν, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 231 098 8131 ή στο e-mail info@dynamiki-promotion.gr .

 

Περιοχές της Σταυρούπολης είναι :

Άγιος Ελευθέριος, ( Σταυρούπολη)

Τερψιθέα,

Πρόνοια,

Άνω Ηλιούπολη,

Κάτω Ηλιούπολη,

Αμπελώνες,

Νεόκτιστα,

Άνωθεν Ασύλου,

Νικόπολη,

Ομόνοια

Ζητήστε μας Προσφορά ή Επικοινωνήστε μαζί μας