Διανομή φυλλαδίων Άνω Πόλη-Επταπύργιο

 

( Γ’ Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης )

 

 

 

φυλλάδια-Γ'-Δ.Κ.-Θεσσαλονίκης

φυλλάδια-Γ’-Δ.Κ.-Θεσσαλονίκης

Η Δυναμική Promotion δραστηριοποιείται κοντά 20 χρόνια στην Άνω Πόλη και στο Επταπύργιο της Θεσσαλονίκης ,  μοιράζοντας διαφημιστικά έντυπα.

Από την εμπειρία μας στην περιοχή, γνωρίζουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε στην σωστή  πραγμάτωση της όποιας έντυπης διαφημιστικής ενέργειας, μοιράζοντας φυλλάδια στους περίπου 32.000 κατοίκους που διαμένουν στην Άνω Πόλη-Επταπύργιο, αλλά επίσης και στους Επαγγελματίες, Επιχειρήσεις, και Φοιτητές.

Οι παρεχόμενες Υπηρεσίες από την Διαφημιστική Εταιρεία μας,  μπορούν να καλύψουν όποιες ανάγκες υπάρχουν από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις περιοχές με ακριβή προγραμματισμό, που γίνετε από τα έμπειρα στελέχη και το εκπαιδευμένο μόνιμο προσωπικό μας .

 

 

 

Γνωρίζοντας λοιπόν τόσο τα εμπορικά σημεία όπως :

πεζόδρομους,

πλατείες,

κεντρικά φανάρια,  κλπ.

αλλά και την οικιστική μορφή της  Γ’ Δημοτικής Κοινότητας με τις περιοχές  όπως:

Κάστρα,

Τσινάρι,

Διοικητήριο, κλπ.

επιδίδουμε  τα διαφημιστικά σας. Προσφέροντας όμως πάντα υπεύθυνα αξιόπιστες υπηρεσίες, με σκοπό την ενημέρωση και ενεργοποίηση των συμπολιτών μας  .

 

Στο ενδεικτικό Πελατολόγιο του παρόντος WebSite , σίγουρα θα βρείτε πελάτες μας, που γνωρίζετε και δραστηριοποιούνται στις περιοχές Α. Πόλη ή στο Επταπύργιο .

Με διάθεση και γνώση λοιπόν προβάλλουμε την επιχείρηση, τα αγαθά, ή της Υπηρεσίες σας, σε όποια περιοχή ή γειτονιά της μας ζητήσετε, προσφέροντας την πιο Αξιόπιστη εντυποδιανομή στην πιο ανταγωνιστική τιμή .

Όλοι οι συνάδελφοι μας, με χαρά θα απαντήσουν στις  όποιες απορίες ή ερωτήματα σας δημιουργήθηκαν. Υπεύθυνα θα σας ενημερώσουμε με στοιχεία, για ποσότητες εντύπων που θα χρειαστούν, για την σχεδιαζόμενη από εσάς διαφημιστική ενέργεια, σε όλη την πόλη, Κοινοτικό Διαμέρισμα, η περιοχή .

Για διανομή φυλλαδίων στην Γ’ Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης δηλαδή Άνω Πόλη-Επταπύργιο λοιπόν, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 231 098 8131 ή στο e-mail info@dynamiki-promotion.gr .

 

Περιοχές της Γ’ Δημοτικής Κοινότητας  είναι :

Αγία Αικατερίνη,

Τσινάρι,

Διοικητήριο,

Βλαττάδων,

Ταξιάρχες,

Κουλέ Καφέ,

Πορτάρα,

Άγιοι Ανάργυροι,

Κάστρα,

Επταπύργιο (Ακρόπολη).

Ζητήστε μας Προσφορά ή Επικοινωνήστε μαζί μας